foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Osobné cloudové úložisko Western Digital My Cloud je bezpečné miesto, ktoré umožňuje uložiť všetky osobné fotografie, videá, hudbu a dôležité dokumenty v lokálnej sieti so súčasnou možnosťou prístupu z internetu. Vyniká jednoduchou správou a veľkou prednosťou skutočnosť, že nemusíte platiť za cloudové služby dostupné na internete. Všetko máte doma uložené v osobnom cloudovom úložisku WD My Cloud.  

Vďaka bezplatným aplikáciám WD máte svoj osobný cloud vždy k dispozícii odkiaľkoľvek z internetu. Môžete sa pripojiť na svojom počítači, notebooku, tablete alebo smartfóne a sťahovať a nahrávať súbory priamo tam kde sa nachádzate a je dostupné internetové pripojenie.  

Jednoduché zálohovanie

WD My Cloud umožní ľahkú zálohu súborov zo všetkých počítačov v domácnosti, všetko je úplne bezpečné a automatické. Aplikácie WD SmartWare Pro ponúka voľbu, ako, kedy a kam chcete súbory zálohovať a používatelia systémov Mac môžu k ochrane svojich dát využívať všetky funkcie nástroja Apple Time Machine.

Solídny výkon a možnosť rastu

Vďaka výkonnému dvojjadrovému procesoru a pripojeniu Gigabit Ethernet je zaistený rýchly prenos súborov a dostatok výkonu pre vzdialený prístup k osobnému cloudu. Ak by časom nebola kapacita úložiska dostatočná, môžete ho pohodlne rozšíriť - stačí pripojiť externý pevný disk priamo k rozširujúcemu portu USB 3.0.

Kvalitné zabezpečenie

Osobný cloud WD My Cloud bezpečne ochránite pred neoprávneným prístupom pomocou silného hesla. Tiež môžete automaticky vytvoriť druhú kópiu či bod obnovy úložisko My Cloud v domácej sieti, keď sa budú obsahy zariadenie My Cloud zrkadliť. Vaše dáta budú v úplnom bezpečí.  

Parametre a špecifikácie:  

Rozhranie

RJ-45

USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0)  

Druh pevného disku:

Externé  

Formát disku 3,5"  

Kapacita 2TB (2 000GB)  

Rozmery 170.6 x 139.3 x 49

logo_domaca-siet.pdf

Prihlásenie

Za registráciu na stránkach získate zľavu na poskytované služby.

Info

Používatelia
8
Články
10
Čítanosť článkov
23968